Mieheni oli ilalla kuskaamassa lapsia ratsastamaan.
Sillä välin paistoin suolaisia korvapuusteja iltapalaksi:)

544771.jpg

Tein pienen taikinan, oikeastaan kerta-annoksen:
1/2 l vettä
50g hiivaa
1 tl suolaa
n. 1kg vehnäjauhoja
löräys vehnälesettä

Taikinan kohotuksen jälkeen kaulitsin puolet taikinasta levyksi ja laitoin täytteen:
ketsuppia pohjalle
pieniksi kuutioitua makkaraa
pieni pala purjoa silputtuna
fetajuustoa murskana
vähän juustoraastetta

Käärin levyn rullalle ja leikkasin palasiksi.
Kohotuksen jälkeen voitelin kananmunalla ja päälle juustoraastetta.
Paistoin korvapuustit 225 asteessa.

Puolet taikinasta paistoin sämpylöiksi.

Hyvin upposivat nälkäisiin suihin:)