torstai, 26. huhtikuu 2007
Suolaisia korvapuusteja
Sillä välin paistoin suolaisia korvapuusteja iltapalaksi:)
Tein pienen taikinan, oikeastaan kerta-annoksen:
1/2 l vettä
50g hiivaa
1 tl suolaa
n. 1kg vehnäjauhoja
löräys vehnälesettä
Taikinan kohotuksen jälkeen kaulitsin puolet taikinasta levyksi ja laitoin täytteen:
ketsuppia pohjalle
pieniksi kuutioitua makkaraa
pieni pala purjoa silputtuna
fetajuustoa murskana
vähän juustoraastetta
Käärin levyn rullalle ja leikkasin palasiksi.
Kohotuksen jälkeen voitelin kananmunalla ja päälle juustoraastetta.
Paistoin korvapuustit 225 asteessa.
Puolet taikinasta paistoin sämpylöiksi.
Hyvin upposivat nälkäisiin suihin:)
Kommentit