Sen innoittamana muotoilin sydämet.
Ps. Tässä lisäkuva, jossa on kuvankäsittelyohjelmalla yritetty saada suklaat näkyviin...
Ylemmässä kuvassa ne ei tahdo erottua....
Ensin tein mariannetryffelit Ullan ohjeella:
2 dl kermaa
200 g tummaa suklaata
200 g vaaleaa suklaata
1 pss Mariannekuulia murskattuna.
Kiehauta kerma.
Lisää suklaapalat kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Lisää mariannerouhe.
Jäähdytä seos.
Jäähtyneestä seoksesta muotoile haluamasi muotoisia tryffeleitä.
Koristele nonparellein, tomusokerilla, sulatetulla suklaalla.
Nämä ovat TOSI HYVIÄ!!!!!
Pienet kädet (ja vähän isommat) ovat käyneet tiuhaan rasialla:=)
Sydämet rakensin niin, että leikkasin kuivakukkasienestä piparimuottia hyväksi käyttäen sydämet.
Päällystin ne foliolla ja reunaan laitoin neuloilla kiinni silkkinauhan.
Samasta silkkinaihasta tein myös rusetin.
Koristetut tryffelit kiinnitin sydämeen coctailtikkujen avulla.
Lopuksi lisäsin koristeeksi tiimarista ostettuja ruusuja.
Osan tryffeleistä laitoin pieniin konvehtivuokiin koristelin slyltäni saamilla nonparelleilla ja tomusokerilla.
Kommentit