perjantai, 4. tammikuu 2008
Royal Icing -harjoituksia
Kuorrutukseen laitoin valkuaista, tomusokeria ja vähän leivinjauhetta ja vatkasin ne "vaahdoksi".
Täältä löytyy tarkemmat ohjeet. Itse tein pienemmän annoksen, kun vain kokeilin pursotusta.
Kukkien pursotukseen käytin Wiltonin terää nro 67.
Keskustaksi laitoin pienen nokareen marsipaania ja heteitä.
Sydämet pursotin niin, että suorat viivat on pursotettu pienellä pyöreällä Wiltonin terällä nro 3.
Reunoissa käytin Wiltonin terää nro 16.
Hätäisenä rupesin siirtämään sydämiä eri kohtaan ja isommasta murtui tietysti ohuemmat osat:(
Pieni sydän kuivui nopeammin ja oli siirrettävissä nopeammin.
Vihreät lehdet on pursotettu Wiltonin terällä nro 67.
Reunakoristeharjoitukset on tehty pienellä Städterin terällä nro 74.
Kommentit