joten marsipaanit esiin ja harjoittelemaan:)
Kukat ovat marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta.
Massan värjäsin alla olevalla pinkillä pulverilla.
En ole aiemmin käyttänyt pulveria koko massan värjäykseen, mutta toimi hyvin
ja olen myyty ko väriin:)
The international school of Sugarcraft book three -kirjassa on ihania eri tyylillä tehtyjä ruusuja.
Tässä minun harjoittelujeni saldoa:
Kaulitsin ensin 40x5 cm suorakaiteen muotoisen ohuen marsipaanilevyn,
jonka taitoin pituussuunnassa kahtia.
Vasemmasta reunasta pyöritin suikaletta rullalle muutaman kerran (=ruusun sydän)
ja sen jälkeen muotoilin ruusun terälehdet.
Lopuksi pyöritin terälehdet keskustan ympärille ja muotoilin ruusun lopulliseen muotoon.
Lehtien muotoilussa käytin apuna sukkapuikkoja ja coctail-tikkuja.
Kommentit